Mijn naam is Stephanie Roeleveld. In 2008 heb ik mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening behaald en ben ik in 2010 gestart als schuldhulpverlener. In 2015 heb ik een overstap gemaakt naar het brede sociaal domein en heb ik diverse diploma’s behaald binnen het sociaal domein. Ik heb mijn scholing gedaan op het gebied van WMO, Jeugdhulpverlening en de Participatiewet.

Met deze brede kennis op zak heb ik weer de overstap gemaakt naar de schuldhulpverlening en werk ik daarnaast nu ook als bewindvoerder.

Met mijn brede kennis ben ik van mening dat ik u goed kan helpen. Mijn kernwaarden zijn betrouwbaar, open, zorgvuldig en vakbekwaam. In de onderlinge relatie vind ik gelijkwaardigheid belangrijk. Ik voldoe aan de wettelijke kwaliteitseisen conform het Besluit kwaliteitseisen curatoren, beschermingsbewindvoerders en mentoren, getoetst door het Landelijk Kwaliteitsbureau CBM. Daarnaast ben ik als bewindvoerder benoemd door het Bewindsbureau van de Rechtbank.